تبلیغات
آشپزی آرزو - تارت پنیر خامه ای و هلو (Cream Cheese Peaches Tart)


"تارت" (Tart) و "پای" (Pie) و "کروستتا" (Crostata) به دسته و خانواده  ای از شیرینی ها و غذاهایی گفته می شود که با یک پوسته خمیری بسیار ترد و مربا، میوه یا کاستارد و ... تهیه می شوند. قبلا در این پست در باره "پای" مختصری توضیح داده ام. تفاوت "پای" و "تارت" در این است که "پای" معمولا از دو قسمت خمیر، یکی برای زیر مواد و یکی برای پوشاندن مواد استفاده می شود؛ اما در "تارت ها" فقط یک پوسته خمیر تهیه می شود و بعد از سرد شدن روی "تارت" را با انواع میوه یا مربا و کاستارد می پوشانند و روی دسر و شیرینی باز است. واژه (Tarte) در زبان فرانسوی می تواند به "پای" یا "تارت" ترجمه شود. هر چند کاربرد کلمه "پای" در آمریکا متداول تر از "تارت" است. در اوایل قرون وسطی داخل "تارت" را با مواد گوشتی پر می کردند، ولی بعدها بیشتر به عنوان دسر و شیرینی با میوه و کاستارد پر می شود. "کروستتا" واژه ای ایتالیایی است که به شکلی به جای "تارت" به کار می رود.
این "تارت پنیر خامه ای و هلو" بسیار متفاوت با تارت های معمول و متعارف است، به نظر من دسری بین "تارت" و "چیز کیک" است. به هر حال، یکی از دسرهای فوق العاده هوس انگیز و مطبوع است که مطمئنا مورد پسند همگان قرار می گیرد.

 لطفاً برای دیدن مواد لازم و طرز تهیه غذا بر روی ادامه مطلب کلیک کنید 

 مواد لازم برای تهیه تارت پنیر خامه ای و هلو

آرد - 1 پیمانه
کره - 125 گرم
گردو - ½  پیمانه
پودر شکر - ¼ پیمانه
بکینگ پودر - ½  ق.چ
خامه - 200 میلی لیتر
پنیر خامه ای لبنه یا ماسکارپونه - 300 گرم
پودر شکر - 6 ق.س
هلو کاملا رسیده - 4 عدد
شکر - 4 ق.س
آب - 1 و ¼ پیمانه
ژله هلو - 3 ق.س
آرد - 4 ق.س

 طرز تهیه تارت پنیر خامه ای و هلو

1) گردو را در غذاساز بریزید و آن را روشن کنید تا گردو آسیاب شود.
2) سپس آرد و کره خرد شده و بکینگ پودر و 1/4 پیمانه پودر شکر را اضافه کنید و غذاساز را دوباره روشن کنید تا خمیر لطیفی بدست آید.
3) خمیر را در یک قالب کمربندی به قطر 20 تا 22 سانت پهن کنید.
4) فر را از قبل با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم کنید. ته قالب را داخل سینی فر بگذارید و با سینی مدت 25 دقیقه در فر قرار دهید.
5) بعد از زمان پخت، قالب را از فر درآورید و اجازه دهید تا پوستۀ تارت خنک شود.
6) در فاصله پخت پوسته تارت، 2 عدد هلو را پوست کنید و خلالی خرد کنید و در یک تابه گود با 1 ق.س شکر و ¼ پیمانه آب روی حرارت قرار دهید تا هلوها بپزند و آب آن تبخیر شود. سپس آن را کنار بگذارید تا خنک شود و بوسیله یک چنگال آنها را له و پوره کنید.
7) خامه را مطابق روش این پست با 3 ق.س پودر شکر کاملا بزنید تا حجم دار و سبک شود.
8) پنیر خامه ای را با 3 ق.س پودر شکر 2 دقیقه بزنید.
9) پوره هلو را به پنیر خامه ای اضافه کنید و بزنید تا پوره هلو کاملا با پنیر خامه ای مخلوط شود. 
10) خامه فرم گرفته را به آرامی و به صورت دورانی با پنیر خامه ای مخلوط کنید.
11) مخلوط خامه ای را روی پوستۀ تارت به طور یکنواخت پهن کنید و مدت حداقل 2 ساعت در یخچال بگذارید.
12) در این فاصله، آرد را با 3 ق.س شکر و ژله هلو و یک پیمانه آب خنک مخلوط کنید و کاملا هم بزنید تا گلوله های آرد باز شود، سپس آن را روی حرارت متوسط قرار دهید و مرتب هم بزنید تا کمی غلیظ و براق شود. (تقریبا 3 دقیقه) بعد آن را از روی حرارت بردارید و کنار بگذارید تا کاملا خنک شود.
13) بعد تارت را از یخچال درآورید و 2 عدد هلوی باقی مانده را پوست کنید و خلالی خرد کنید و روی تارت بچینید.
14) سسی که با آرد و ژله درست کرده اید را به آرامی روی هلوها پخش کنید. آنگاه روی قالب را با سلفون بپوشانید و مدت 6 ساعت تا یک شب در یخچال قرار دهید.





طبقه بندی: پای و تارت،  دسر، 
برچسب ها: تارت، دسر، تارت پنیر خامه و هلو، تارت متفاوت، دسر شیک، دسر تابستانی،  
نوشته شده در تاریخ دوشنبه 1392/06/18 توسط آرزو پروازی
.CopyRight © 2012-2015 Ashpaziye Arezoo , All Rights Reserved ©