تبلیغات
آشپزی آرزو - کرپ ماهی (Fish Crepe)

همانطور که قبلا در پست "کرپ مرغ و بادام زمینی" توضیح دادم، با نان کرپ می توانید غذاها و دسرهای متنوع، دلپذیر و شیک درست کنید. کرپ ماهی یکی از انواع کرپ است که در عین خوشمزگی سرشار از کالری است و برای افراد و خصوصا بچه ها یی که ماهی دوست ندارند، این غذا یک پیشنهاد عالی است.
سعی میکنم در هر پست جدید که یک نوع کرپ جدید را ارائه می کنم، مواد لازم برای نان کرپ را با شیوه های مختلف ارائه کنم تا هر روشی را که دوست دارید، انتخاب کنید. تفاوت میزان مواد اولیه فقط در میزان کالری نان کرپ اثر دارد، و در روش تهیه و کیفیت نان کرپ تاثیری ندارد.

 لطفاً برای دیدن مواد لازم و طرز تهیه غذا بر روی ادامه مطلب کلیک کنید 

 مواد لازم برای تهیه نان کرپ

آرد - ¼  پیمانه
شیر - 1 پیمانه
تخم مرغ - 3 عدد
روغن مایع - 2 ق. س
نمک - اندکی

 طرز تهیه نان کرپ

1) ابتدا همه مواد نان کرپ را با هم مخلوط کنید و با همزن دستی یا برقی خوب بزنید تا یکدست شود. خمیر آماده را 30 دقیقه در یخچال استراحت دهید.
2) یک تابه کوچک به قطر 18 تا 20 سانت را با برس چرب کنید و روی حرارت زیاد قرار دهید تا داغ شود. حرارت را کم کنید و با یک ملاقه کوچک از خمیر کرپ بردارید و از وسط تابه خمیر را نازک بریزید و با چرخاندن تابه همه خمیر را در تابه یک نواخت پهن کنید. حدود 1/5 دقیقه طول میکشد تا یک طرف کرپ سرخ شود؛ از لبه خمیر بوسیله یک کاردک یا چاقوی نوک تیز غیر فلزی خمیر را بلند کنید و برگردانید تا طرف دیگر را هم سرخ کنید. همه کرپها را به این ترتیب درست کنید و روی دستمال پارچه ای قرار دهید تا خنک شود.

 مواد لازم برای تهیه مواد میانی کرپ ماهی

فیله ماهی - 300 گرم
قارچ - 200 گرم
کرفس - 1 شاخه
فلفل دلمه قرمز خرد شده - 2 ق.غ
جعفری ریز شده - 2 ق.غ
خامه - ¼  پیمانه
پنیر خامه ای   150 گرم
آبلیموی تازه   2 ق.س
نمک و فلفل - به میزان دلخواه
پاپریکا  - ½  ق.چ

 طرز تهیه مواد میانی کرپ ماهی

1) ماهی را خلالی درشت خرد کنید. نمک و فلفل سیاه بزنید.
2)  تابه را روی حرارت قرار دهید تا داغ شود. 2 ق.غ روغن در تابه بریزید و ماهی خرد کرده را در تابه بریزید و حرارت را زیاد کنید. هم نزنید تا قدری ماهی خودش را بگیرد. بجای هم زدن تابه را بچرخانید. وقتی آب ماهی تبخیر شد، 1 ق. غ آبلیمو به آن اضافه کنید و تابه را بچرخانید تا همه ماهی مزه دار شود، آبلیمو هم که تبخیر شد، پاپریکا و اندکی نمک را بزنید و خیلی آهسته مخلوط کنید. وقتی ماهی سرخ شد از روی حرارت بردارید و کنار بگذارید تا خنک شود، ماهی را در یخچال قرار دهید تا بافت خودش را حفظ کند و وا نرود.
3) قارچها را به صورت ورقه ای خرد کنید. دوباره تابه را داغ کنید و 1 ق.غ روغن درون تابه بریزید و قارچها را با یک ق.غ آبلیمو تفت دهید.
4) کرفس را ریز خرد کنید و به قارچها اضافه کنید و اندکی تفت دهید. فلفل دلمه خرد شده را نیز اضافه کنید و 2 دقیقه تفت دهید. تُردی کرفس و فلفل باید زیر دندان حس شود، در این صورت مطلوب تر خواهد بود.
5) به میزان دلخواه نمک و فلفل بزنید و پنیر خامه ای را اضافه کنید و هم بزنید تا با حرارت کم پنیر ذوب شود. از روی حرارت بردارید. خامه  و جعفری ریز شده را اضافه کنید. در آخر ماهی را از یخچال درآورید و با مواد میانی کرپ مخلوط کنید.
6) اجازه دهید تا کمی مواد خنک شود، سپس تقریبا 2 ق.س از مواد داخل هر یک از نان کرپ ها پُر کنید و به صورت رول درآورید. 
7) تابه ای را چرب کنید و کرپها را درآن بچینید. روی آنها پنیر موزارلا بپاشید و در صورت تمایل روی آنها جعفری ریز شده بپاشید و در فر داغ 160 درجه سانتیگراد قرار دهید تا روی کرپها طلایی شود.

 نکات مهم:
 1) با این مواد میتوانید 9 عدد کرپ تهیه کنید.
2) من از ماهی تیلا پیا استفاده کردم، اگر از فیله ماهی دیگری که بافت سفتی دارد استفاده میکنید، نگران هم زدن نباشید، چون بافت سفت ماهیهایی مانند ماهی شیر، هامور، سنگسر و ... به راحتی از هم جدا نمیشود.
3) در ریختن نمک مراقب باشید تا کرپ ها شور نشوند، چون پنیر خامه ای و پنیر موزارلا مقداری نمک دارند.





طبقه بندی: کرپ،  ماهی، 
برچسب ها: کرپ، کرپ ماهی، ماهی، غذای شیک، غذای مجلسی،  
دنبالک ها: کرپ مرغ و گردو، کرپ مرغ و بادام زمینی،  
نوشته شده در تاریخ یکشنبه 1392/06/10 توسط آرزو پروازی
.CopyRight © 2012-2015 Ashpaziye Arezoo , All Rights Reserved ©