تبلیغات
آشپزی آرزو - مرغ بریان با گوجه فرنگی، سیب زمینی و زیتون (Roasted Chicken With Tomatoes, Potatoes And Olives)


با اینکه ظاهر مرغ بریان درسته خیلی زیباست، اما خوردن آن، به خصوص در میهمانی ها شاید کمی سخت به نظر بیاید و میهمانان از خوردن آن صرف نظر کنند. به همین منظور خود من معمولا ترجیح می دهم برای میهمان مرغ را تکه تکه کنم و بعد بریان کنم. به این ترتیب، هر کس به راحتی هر تکه از مرغ را که دوست دارد، برمی دارد و نوش جان می کند. برای بریان کردن مرغ به صورت تکه ای، می توان مرغ را با سس های مختلف مزه دار کرد. برای مثال، همان سسی که برای مزه دار کردن مرغ بریان درسته ارائه کردم هم خیلی مناسب است. اگر عطر و طعم سیر را دوست دارید، مرغ را با این سس که ارائه میکنم، تهیه کنید که انصافا با ترکیب سیر و زیتون و عطر و طعم لیمو ترش،  یکی از کم نظیرترین مرغ بریانها را تجربه خواهید کرد. 

 لطفاً برای دیدن مواد لازم و طرز تهیه غذا بر روی ادامه مطلب کلیک کنید 
 مواد لازم برای تهیه مرغ بریان با گوجه فرنگی، سیب زمینی و زیتون

مرغ - 1 عدد(یک و نیم کیلویی)
لیمو ترش بزرگ - 1 عدد
گوجه فرنگی بزرگ - 1 عدد
سیب زمینی متوسط - 3 عدد
زیتون - 10 عدد
سیر - 10 حبه
آبلیموی تازه - 2 ق.س
روغن زیتون - 2 ق.س
فلفل سیاه نیمکوب - 1 ق.چ
رزماری خشک - 1 ق.چ
نمک - به میزان دلخواه

 طرز تهیه مرغ بریان با گوجه فرنگی، سیب زمینی و زیتون

1) مرغ را بشویید و با پوست آن را تکه تکه کنید و در سبد قرار دهید تا آب آن کاملا برود.
2) 4 حبه سیر را پوست کنید و با 1 ق.چ نمک له کنید. (برای این کار سیرهای پوست کنده را روی تخته قرار دهید و با پشت یک کارد پهن روی سیرها فشار دهید تا کمی له شوند و بعد روی آنها نمک بپاشید و دوباره با پشت کارد روی سیرها بمالید و به نحوی ماساژ دهید تا سیرها با نمک کاملا له شوند. برای درست کردن نان سیر هم از همین روش استفاده کنید نان سیر خیلی مطلوبی خواهید داشت)
3) سیر له کرده را با آبلیموی تازه و روغن زیتون مخلوط کنید. فلفل سیاه نیمکوب و کمی نمک را اضافه کنید. رزماری خشک را در کف دست بریزید و با دو دست مالش دهید تا پودر شود و بعد به سُس اضافه کنید.
4) لای پوست تکه های مرغ را به آرامی باز کنید و از سُسِ سیر و آبلیمو و روغن زیتون بمالید، تا تکه های مرغ کاملا مزه دار شوند. نیمی از سُسِ سیر و آبلیمو و روغن زیتون را نگه دارید.
5) مرغها را در ظرف دربسته، مدت 2 ساعت در یخچال بگذارید تا خوب مزه دار شوند.
6) تابه پیرکس را با کره یا روغن چرب کنید.
7) لیمو ترش را با پوست حلقه حلقه برش دهید و ته تابه بچینید. تکه های مرغ را روی لیمو بچینید. آبی که بعد از مزه دار کردن مرغ در ظرف جمع شده را نیز در تابه روی مرغ بریزید.
8) سیب زمینی ها را پوست کنید و خلالی درشت خرد کنید. گوجه فرنگی را نیز حبه قندی درشت خرد کنید. (اگر گوجه فرنگی گیلاسی در اختیار داشتید، بهتر است از آن استفاده کنید. 10 عدد کافی است)
9) سیب زمینی ها و گوجه فرنگی خرد کرده، زیتون ها و 6 حبه سیر باقیمانده را در اطراف مرغ در تابه بریزید.
10) فر را با دمای 200 درجه سانتیگراد گرم کنید.
11) تابه مرغ را در فر قرار دهید. بعد از نیم ساعت تابه را از فر درآروید و بقیه سُس سیر و آبلیمو و روغن زیتون را با برس روی تکه های مرغ بمالید و مجددا تابه را در فر بگذارید.
12) چون مرغ کوچک بوده، بعد از یک ساعت کاملا پخته و بریان می شود.

 نکته مهم: اگر از زیتون هسته دار استفاده کردید، موقع خوردن مراقب باشید تا دندانهای خود و عزیزانتان آسیب نبیند.




طبقه بندی: خوراک،  مرغ، 
برچسب ها: مرغ، مرغ بریان، مرغ بریان با سیر، مرغ بریان با زیتون،  
نوشته شده در تاریخ سه شنبه 1392/05/22 توسط آرزو پروازی
.CopyRight © 2012-2015 Ashpaziye Arezoo , All Rights Reserved ©