تبلیغات
آشپزی آرزو - پودینگ شکلاتی (Chocolate pudding)


در باره "پودینگ" مختصری در این پست توضیح داده ام و تا کنون چند نمونه پودینگ ارائه کرده ام. هر چند که شما کدبانوهای عزیز لااقل با پودینگ های آماده که با مخلوط کردن شیر خیلی سریع تهیه می شود، آشنا هستید. اما به نظرم اگر از مواد آماده ای که مواد نگه دارنده، دارند، هر چه کمتر استفاده کنیم بیشتر به سلامتی خود و خانواده مان کمک کرده ایم. "پودینگ شکلاتی" یکی از ساده ترین و دلچسب ترین دسرهاست. شما با اندک مواد و در کمترین زمان می توانید دسری فوق العاده مطلوب برای همه تهیه کنید.

 لطفاً برای دیدن مواد لازم و طرز تهیه غذا بر روی ادامه مطلب کلیک کنید 
 مواد لازم برای پودینگ شکلاتی

نشاسته ذرت  1/4 پیمانه
شیر - 3 پیمانه
شکر - 1/3 پیمانه
شکلات تخته ای قهو ه ای - 160 گرم

 طرز تهیه پودینگ شکلاتی

1) شکلات را روی تخته خرد کنید.
2) نشاسته ذرت را با یک پیمانه شیر مخلوط کنید تا گلوله های نشاسته باز شود. اگر نشاسته ناخالصی داشت آن را با تنزیف صاف کنید.
3) مخلوط نشاسته و شیر را در یک ظرف گود دسته دار (شیر جوش) بریزید، بقیۀ شیر و شکر را اضافه کنید و هم بزنید و روی حرارت متوسط قرار دهید و مرتب هم بزنید تا شکر و نشاسته حل شوند.
4) به محض حل شدن شکر و نشاسته، شکلات را اضافه کنید و حرارت را ملایم کنید و مرتب هم بزنید تا مانند فرنی غلیظ شود.
5) وقتی به غلظت رسید، حرارت را خاموش کنید. یک کاسه بزرگ پر از آب و یخ کنید و ته ظرف پودینگ را در آب سرد قرار دهید و هم بزنید تا پودینگ خنک شود و رویه نبندد.
6) بعد از اینکه کاملا خنک شد، پودینگ را در ظرف مورد نظر بریزید و روی آن را با سلفون بپوشانید و در یخچال قرار دهید تا کاملا سرد شود و غلیظ تر شود.

 نکته مهم: همانطور که می دانید پودینگ ها مانند دسرهای قالبی نیستند و در حدی آنها سفت نمی شوند که بتوانید آنها را برگردانید، پس باید با همان ظرف آنها را سرو کنید. نوش جان





طبقه بندی: دسر، 
برچسب ها: دسر، پودینگ شکلاتی، پودینگ، دسر آسان، دسر فوری،  
دنبالک ها: بلان مانژ مرکبات، پاناکوتای توت فرنگی، پودینگ موز با مرنگ، پودینگ هلو، پودینگ میوه، بلان مانژ زردآلو و شلیل،  
نوشته شده در تاریخ چهارشنبه 1392/05/16 توسط آرزو پروازی
.CopyRight © 2012-2015 Ashpaziye Arezoo , All Rights Reserved ©