تبلیغات
آشپزی آرزو - رولت ران بوقلمون (Rolled Stuffed Turkey Thigh)


غذاهای رول شده از جمله غذاهایی هستند که هم از درست کردن آنها لذت می برم و هم از خوردن آنها(البته از اولی بیشتر). همین موضوع باعث می شود تا همیشه به دنبال یک دستور جدید برای یک رولت جدید باشم. تا کنون رولتهای مختلفی را با انواع گوشت مرغ، بوقلمون و فیله گوساله تجربه کرده ام که اگر خدا عمری بدهد همه تجربه هایم را یکی پس از دیگری ارائه می کنم. معمولا رولتها را می توان با هزینه کم و بسیار ساده در منزل تهیه کرد و یک غذای شیک و دلپذیر را همراه با خانواده در یک شب خاطره انگیز تجربه کرد. در حالیکه اگر شما بخواهید چنین غذایی را در رستوران میل کنید (البته اگر در رستورانی این همه تنوع رولت را پیدا کنید!) فوق العاده گران و پر هزینه است.

 لطفاً برای دیدن مواد لازم و طرز تهیه غذا بر روی ادامه مطلب کلیک کنید 
 مواد لازم برای تهیه رولت ران بوقلمون (برای 4 نفر)

فیله ران بوقلمون - 800 گرم
آب مرغ - 2 پیمانه
آرد - 2 ق.س
کره یا روغن برای سرخ کردن - 2 ق.س
گردو - 3 تا 4 عدد
زرشک - 2 ق.س
پیازچه - 1 شاخه
سیب - 1/2 عدد
کره - 30 گرم
نمک و فلفل ودارچین - به میزان دلخواه

 طرز تهیه رولت ران بوقلمون

1) بهتر است گردو را در تابه کمی تفت دهید و بعد از خنک شدن آن را روی تخته بریزید و با کارد یا وردنه خرد کنید.
2) پیازچه را حلقه حلقه خرد کنید.
3) سیب را پوست کنید و نازک خرد کنید. بهتر است از سیب زرد استفاده کنید.
4) اگر ران بوقلمون را به صورت بسته بندی تهیه کنید، معمولا به شکل فیله و بدون استخوان است. اما اگر ران با استخوان بوقلمون خریداری کردید، زحمت درآوردن استخوان ران با یک چاقوی تیز، با خود شماست که باید آن را به صورت فیله درآورید.
5) فیله ران بوقلمون را لای دو نایلون قرار دهید و با بیفتک کوب آن را مقداری بکوبید تا نازک و پهن شود.
6) ران بوقلمون را با نمک و فلفل سیاه مزه دار کنید. سپس بقیه مواد مثل گردو، زرشک، پیازچه و سیب و کره را روی فیله ران پخش کنید. حدود 2 سانت از آخر گوشت را خالی بگذارید، چون موقع رول کردن مواد داخل آن به طرف جلو حرکت میکند و اگر تمام سطح گوشت را مواد بریزید، در انتها بیرون می زند.(تصویر)

     

7) اگر دوست داشتید، روی سیب ها اندکی دارچین بپاشید.
8) بعد از اینکه روی گوشت را با مواد پوشاندید، شروع به رول کردن گوشت کنید و سعی کنید خیلی محکم آن را رول کنید و در پایان با نخ آشپزی آن را محکم ببندید تا باز نشود.
9) بعد از بستن رولت، اطراف آن را کمی نمک و فلفل سیاه بپاشید.
10) تابه را روی حرارت قرار دهید تا داغ شود. 2 ق.س کره یا روغن در آن بریزید و رولت را در آن سرخ کنید. حوصله کنید و هر طرف که سرخ شد، رولت را بچرخانید تا اطراف آن کاملا سرخ شود.
11) فر را از قبل با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم کنید. رولت را در یک تابه یا قابلمه پیرکس قرار دهید و آب مرغ را روی آن بریزید و در تابه را ببندید و در فر بگذارید.
12) یک ساعت و نیم زمان لازم است تا رولت کاملا مغز پخت شود. بعد از یک ساعت و نیم، رولت را از فر درآورید و در یک ظرف در بسته بگذارید  یا با فویل آن را بپوشانید و نگه دارید.
13) در این فاصله، تابه ای که ابتدا رولت را در آن سرخ کردید، مجددا روی حرارت قرار دهید و 2 ق.س آرد را در همان کره یا روغن باقیمانده از سرخ کردن گوشت، تفت دهید. سپس آب مرغی که بعد از پخت رولت در تابه پیرکس باقی مانده است را به آرد اضافه کنید و هم بزنید تا سُس غلیظی به دست آید.
14) بعد از 15 تا 20 دقیقه که رولت را از فر درآوردید، ابتدا نخ اطراف آن را باز کنید و بعد آن را با یک چاقوی تیز برش دهید و همراه با سُسی که تهیه کردید، سرو کنید.
15) این رولت همراه با اندکی سبزیجات پخته و یک نوع سالاد، یک شام کامل و سالم است که 4 نفر به راحتی بدون نان و برنج با آن سیر می شوند.





طبقه بندی: بوقلمون،  رولت، 
برچسب ها: بوقلمون، رولت، رولت ران بوقلمون، غذای شیک، غذای مجلسی،  
نوشته شده در تاریخ سه شنبه 1392/05/8 توسط آرزو پروازی
.CopyRight © 2012-2015 Ashpaziye Arezoo , All Rights Reserved ©