تبلیغات
آشپزی آرزو - کِراکر بوقلمون (Turkey Crackers )

"کِراکر" (Cracker) واژه ای اصالتا انگلیسی است که هم به بیسکویت های تُرد و نازک گفته می شود و هم، به کاغذ نازکی گفته میشود که در جشنها درون آن را با آب نبات و تنقلات ریز پُر می کنند و دو سر آن را مانند شکلات می پیچند. ظاهرا سرآشپز این غذا هم به همین دلیل اسم آن را "کراکر" نهاده است. من هم وقتی دستور این غذا را یافتم، هم از ظاهر آن که به شکل "شکلات" پیچیده شده بود خیلی خوشم آمد و هم وقتی مواد میانی آن را دیدم (که من ناگزیر تغییری در آن داده ام) احساس کردم باید خوشمزه باشد. اما متاسفانه با خمیرهایی که در بازار موجود است نتوانستم آنها را به شکل شکلات بپیچم، به همین دلیل از تره فرنگی استفاده کردم و دو سر کراکرها را بستم. اما استفاده از تره یا پیازچه خیلی راحت تر است. این غذا با همان خمیرهای سمبوسه یا اسپرینگ رول که برای تهیه بورک ها از آن استفاده میکنیم تهیه می شود. این غذا هم یکی دیگر از غذاهای مناسب برای پیک نیک است.

 لطفاً برای دیدن مواد لازم و طرز تهیه غذا بر روی ادامه مطلب کلیک کنید 

 مواد لازم برای کراکر بوقلمون

گوشت چرخکرده بوقلمون - 250 گرم
برنج - 1/2 پیمانه
پیاز کوچک - 1 عدد
 سیر - 2 حبه
کشمش پلویی - 1/4 پیمانه
فلفل دلمه رنگی خرد شده - 1/3 پیمانه
جعفری ریز شده - 1/4 پیمانه
گردوی خرد شده - 1/3 پیمانه
آب پرتقال - 1 پیمانه
رنده پوست یک پرتقال
کره - 25 گرم
نمک - 1 ق.چ
دارچین - 1 ق.چ
پودر تخم گشنیز - 1 ق.چ
زنجبیل - 1/2 ق.چ
زردچوبه - 1/2 ق.چ
فلفل سیاه - 1/2 ق.چ
 خمیر سمبوسه - 14 عدد

 طرز تهیه کراکر بوقلمون

1) برنج را بشویید و با 2 پیمانه آب و 1 ق.م نمک روی حرارت قرار دهید تا بپزد و بعد آن را آبکش کنید. (برنج را دان بردارید تا داخل مواد له نشود)
2) پیاز را نگینی خرد کنید و سیر را له کنید.
3) تابه را روی حرارت قرار دهید تا داغ شود. 2 ق.س روغن در آن بریزید.
4) پیاز را درون تابه بریزید و 7 تا 8 دقیقه با حرارت کم تفت دهید. 
5) سیر را به پیاز اضافه کنید و 30 ثانیه تفت دهید.
6) گوشت را به سیر و پیاز اضافه کنید و حرارت را زیاد کنید و آن را تفت دهید تا رنگ گوشت تغییر کند و بعد نمک و ادویه که شامل زردچوبه، دارچین، زنجبیل و پودر تخم گشنیز است را اضافه کنید و همینطور فلفل دلمه خرد شده را. پس از تفت مختصری رنده پوست پرتقال و آب پرتقال را اضافه کنید و در تابه را بگذارید تا با حرارت کم گوشت بپزد.
7) بعد از حدود 10 دقیقه آب پرتقال تبخیر می شود و گوشت می پزد. برنج پخته، کشمش و گردو را اضافه کنید و بعد از 2 دقیقه حرارت را خاموش کنید و جعفری خرد شده را اضافه کنید و اجازه دهید تا مواد خنک شوند.
8) روی هر عدد از خمیرها را کره ذوب شده بمالید و از طول خمیر به اندازه دو قاشق لبه خمیر بریزید و خمیر را رول کنید و در انتها دو سر خمیر را مانند شکلات با تره، یا پیازچه و یا تره فرنگی ببندید.
9) داخل سینی فر کاغذ روغنی قرار دهید. کراکرها را در آن بچینید و روی آنها را با برس کره ذوب شده بمالید.
10) فر را با حرارت 220 درجه سانتیگراد گرم کنید و سینی را در فر قرار دهید تا روی کراکرها طلایی شوند.





طبقه بندی: بورک،  بوقلمون، 
برچسب ها: بورک، کراکر بوقلمون، بوقلمون، غذای پیک نیک،  
نوشته شده در تاریخ جمعه 1392/04/14 توسط آرزو پروازی
.CopyRight © 2012-2015 Ashpaziye Arezoo , All Rights Reserved ©