تبلیغات
آشپزی آرزو - پارفی بستنی تیرامیسو (Tiramisu Ice Cream Parfait)


گفته بودم که به نظر من یکی از زیباترین و هوس انگیزترین دسرها انواع "پارفی" است. من و خانواده ام که خیلی دسرهای خامه ای و شکلاتی را دوست داریم، این دسر یکی از مواردی است که بسیار زیاد در منزل ما سرو می شود. این دسر که از ترکیب خامه و پنیر خامه ای با بیسکویت و بستنی تهیه می شود، عطر بی نظیر قهوه، طعم آن را فوق العاده میکند. از همه مهم تر اینکه یک دسر فوری است و حداکثر در مدت زمان 20 دقیقه آماده می شود.

 لطفاً برای دیدن مواد لازم و طرز تهیه غذا بر روی ادامه مطلب کلیک کنید 

 مواد لازم برای تهیه پارفی بستنی تیرامیسو

خامه - 250 میلی لیتر
بیسکویت کاکائویی خرد شده  - 1 پیمانه
پنیر خامه ای - 125 گرم
قهوه فوری - 1 ق.م
آب جوش - ¼ پیمانه
بستنی قهوه یا کاکائویی  - 1 لیتر
پودر شکر - 5 ق.س

 طرز تهیه پارفی بستنی تیرامیسو

1) قهوه را با ¼ پیمانه آب جوش مخلوط کنید و در یخچال بگذارید تا خنک شود.
2) خامه را مطابق دستور این پست با 3 ق.س پودر شکر بزنید تا حجم دار و سبک شود.
3) پنیر خامه ای را با 2 ق.س پودر شکر بزنید تا سبک شود.
4) خامه فرم گرفته را در سه مرحله به آرامی و دورانی با پنیر خامه ای مخلوط کنید.
5) ته هر لیوان مقداری بیسکویت خرد شده بریزید و یک قاشق قهوه ای که آماده کرده اید و بعد روی آن از مخلوط خامه و پنیر خامه ای بریزید. لایۀ بعدی دو اسکوپ بستنی یگذارید. همین کار را یک بار دیگر تکرار کنید تا لیوان پر شود.
6) در آخر میتوانید روی بستنی سُس  یا سیروپ (Syrup) شکلات یا شکلات رنده شده بریزید و بلافاصله سرو کنید.





طبقه بندی: دسر، 
برچسب ها: دسر، پارفی بستنی تیرامیسو، پارفی، بستنی تیرامیسو، دسر تابستانی،  
دنبالک ها: پارفی انبه، پارفی بیسکویت و پنیر خامه ای، پارفی شکلات، پارفی کدو حلوایی،  
نوشته شده در تاریخ شنبه 1392/04/8 توسط آرزو پروازی
.CopyRight © 2012-2015 Ashpaziye Arezoo , All Rights Reserved ©